Resultaten laden ...

Veerplein 33

328 m2 winkelruimte te huur in Vlaardingen

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum

Op het Veerplein in het centrum van Vlaardingen is per direct een winkelruimte beschikbaar op een A1 zichtlocatie! Het betreft een winkelruimte van ca. 172 m² groot en beschikt tevens over een souterrain van ca. 156 m².

WINKELRUIMTE
De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 16,3 meter en is verder onder meer voorzien van:
• Luchtgordijn;
• Camerabeveiliging;
• Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Verwarmingsketel;
• Brandpreventie middelen;
• Data en elektra aansluitingen;
• Laminaat vloer op de begane grond en een plavuizen vloer;
• Kantoorruimte;
• Pantry;
• Toilet.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is gelegen in het winkelcentrum Liesveld aan het Veerplein op de hoek van de Fransenstraat, waarbij betaald parkeren mogelijk is. Ook is het object op loopafstand van bus –en metrostation Vlaardingen Centrum. Daarmee is de ligging van deze winkelruimte op een A1 locatie. Het winkelcentrum Liesveld is gelegen aan het Liesveldviaduct in het hart van Vlaardingen. Het winkelcentrum heeft meer dan 12.000 m² winkelplezier met een zeer uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak. Op het centrale Veerplein zijn onder meer VUE Vlaardingen, de Bibliotheek, HEMA en Kruidvat gevestigd. Op het Veerplein is iedere woensdag de weekmarkt.

Tevens zijn in de nabijheid onder meer Albert Heijn, ANWB, Blokker, Brainwash, Eye-Wish, Gall & Gall, H&M, Hunkemöller, ICI Paris, Lucardi, Multivlaai, Pearle, Sneakers, The Athlete's Foot, Vodafone, WE, Xenos en Zeeman gevestigd.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen. Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Stadshart”, onherroepelijk vastgesteld op 08-12-2011, is de locatie bestemd voor centrumdoeleinden. Hieronder vallen de volgend functies:

De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• Ambachtelijke bedrijvigheid;
• Detailhandel, met uitzondering van supermarkten en volumineuze detailhandel;
• Dienstverlening;
• Horeca tot en met categorie 2 van de bij deze regels behorende Staat van horeca-activiteiten;
• Kantoren met baliefunctie;
• Maatschappelijke voorzieningen.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 3.500,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
Het object is in overleg beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een 5 + 5 jarige huurovereenkomst. Overige huurtermijnen zijn bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in september 2012.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van GW Makelaars bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door GW Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Genoemde metrages in de brochures betreffen indicatieve metingen ter plaatse en zijn derhalve niet gemeten conform NEN-2580 richtlijnen.