Resultaten laden ...

Winkelcentrum Wagnerplein
|
Wagnerplein 79

53 m2 winkelruimte te huur in Tilburg

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt De Schans
Frontbreedte 530 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

Wagnerplein 79 - Tilburg

De winkelruimte Wagnerplein 79 is ca. 53 m² BVO groot en voorzien van een keukenblok, toilet, tegelvloer, plafond en dubbel openslaande deuren.

In deze "arm" van het winkelcentrum zijn huurders gevestigd als HEMA, Jola, Van Haren en Slagerij Pessers.

Winkelcentrum Wagnerplein is een goed lopend overdekt winkelcentrum in Tilburg Noord. Bij het winkelcentrum liggen zo’n 600 gratis parkeerplaatsen voor het winkelend publiek.

In het winkelcentrum zijn nu de volgende winkels gevestigd:
Albert Heijn, Jumbo Supermarkt, Nettorama, Action, Hema, Bristol, Kruidvat, Primera, Etos, Gall & Gall, Slagerij Vermeer, Nico Smit Vis, Bakkerij Floor van Lieshout, Meesterbakker Van Iersel, Bakkerij Kaatje Jans, Tran Vietnamese specialiteiten, Bruna, Bekker Boekhandel, Hans Anders, Pearl, Vd Bersselaar optiek, ’t Boeketje, Juwelier Leijnen, Van Haren Schoenen, Jola, Zeeman, Shoeby, Bonita, Femmz Fashion, Brainwash, Brasserie Manor, Kwalitaria.

Tevens ligt naast het winkelcentrum de nieuwe Drieburcht. Dit betreft een multifunctioneel sportcentrum met Olympisch zwembad, sporthal en fitness-school welke direct naast het winkelcentrum ligt. Op vrijdag is er een goed bezochte weekmarkt.

Object
Het betreft een winkelruimte met een oppervlakte van ca. 53 m² BVO begane grond. De winkel ligt op een goede locatie binnen Winkelcentrum Wagnerplein met Hema, Van Haren en Nettorama in de nabijheid.

Huurprijs
De huur bedraagt € 16.500,- op jaarbasis, te vermeerderen met btw en te voldoen per maand.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs wordt jaarlijks per de huuringangsdatum, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, aangepast op basis van de wijzigingen van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) alle huishoudens (2015=100), zoals deze wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Leveringen en diensten, voorschot servicekosten
Het voorschot voor leveringen en diensten (servicekosten) bedraagt € 26.-/m² B.V.O. en het voorschot promotiebijdrage bedraagt ca. EUR 6,00/m² op jaarbasis. Beide bedragen zijn per maand vooruit als voorschotten verschuldigd en zullen eenmaal per jaar op basis van nacalculatie worden verrekend.

Duur, verlenging en opzegging
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor een initiële huurtermijn van minimaal vijf jaar of tien jaar met telkens vijf verlengingsjaren.

Voorzieningen:
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd, doch wordt als casco verhuurd, e.e.a. conform algemene bepalingen ROZ 2012. De onderhouds- en vervangingskosten c.q. -plicht voor aan te brengen technische installaties zijn voor rekening huurder.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan