Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Assen

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Assen. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Assen en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Assen bieden wij een goede oplossing.

Aanbod bedrijfsruimte in Assen

Afrikaweg 19, Assen
Bedrijfsruimte te koop, 120m2

Verkoopprijs: 87500 excl. btw

Wiltonstraat 4, Assen
Kantoorruimte te huur, 117m2

Huurprijs: vanaf € 50,- per m2 per jaar excl. BTW

Assen, Assen
Winkelruimte te huur, 11111m2

Huurprijs: Op aanvraag!

Oude Molenstraat 107-109, Assen
Winkelruimte te huur, 175m2

Huurprijs: op aanvraag

Oude Molenstraat 107-109, Assen
Winkelruimte te huur, 175m2

€1.675,-

Portugallaan 48 - 50, Assen
Bedrijfsruimte te koop, 550m2

Verkoopprijs: € 395.000 k.k.

Oude Molenstraat, Assen
Winkelruimte te huur, 150m2

Huurprijs: n.o.t.k.

Kloekhorststraat 29, Assen
Kantoorruimte te huur, 25m2-1757m2

€ 160 tot € 11.000 per maand

Zwedenlaan 12-22, Assen
Kantoorruimte te huur, 25m2-200m2

Huurprijs: nader overeen te komen

 Zoekfilters

Meer in Assen

Bedrijfsruimte in Assen
Horecapand in Assen
Kantoorruimte in Assen
Winkelruimte in Assen

Bedrijventerreinen in Assen

Bedrijventerrein Kloosterveen
Bedrijventerrein Messchenveld
Bedrijventerrein Stadsbedrijvenpark


Bedrijfsruimte aanbod in Assen

Al ruim 3.400 bedrijven en ondernemers vestigden zich in Assen. De stad maakt deel uit van het Nationaal Stedelijk Netwerk 'Regio Groningen Assen 2030' . Assen ligt centraal: nabij de A28, de N33, het spoor en Groningen Airport Eelde. Niet voor niets is Assen de snelst groeiende stad van het noorden. U vindt er alle ruimte om te werken, te wonen en te leven. Assen heeft het. Groen en rust, onderwijs en zorg, maar ook een gezellige binnenstad, met 9 miljoen bezoekers per jaar. Assen heeft negen wijken, negen dorpen en een aantrekkelijk cultureel en recreatief klimaat. Heeft u plannen om in Assen uw bedrijf of onderneming te vestigen? Assen biedt u zeven bedrijventerreinen met veel voorzieningen. Zoekt u een gunstig gelegen vestigingslocatie, direct aan de A28 en met een dubbele invalsroute naar de binnenstad? Dan bent u mogelijk geïnteresseerd in onze nieuwere bedrijventerreinen in Assen-Noord: Messchenveld en Peelerpark. Bedrijventerrein Messchenveld is aangesloten op het supersnelle glasvezelnetwerk. Parkmanagement is op beide terreinen aanwezig. Door collectief zaken als afvalverwerking, schoonmaak of post in te kopen ontstaan financiële voordelen voor ondernemers. Assen, bekend van de motorsport, heeft ruim 65.000 inwoners. Het is een snel groeiende stad, zowel qua inwoneraantal als werkgelegenheid. Het is de populairste vestigingsstad van Drenthe voor bedrijven. Dit komt door de centrale ligging in het Noorden en de goede bereikbaarheid zowel met de auto als het openbaar vervoer. Wellicht vindt u hier de perfecte bedrijfsruimte voor uw bedrijf, kantoor of winkel.

Bovendien vormt Assen een stedelijk netwerk met Groningen. Uw ideale bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte te huur of te koop in Assen nog niet gevonden? Plaats hier uw BOG zoekopdracht en ontvang automatisch vastgoed matches per email. Ook voor omliggende dorpen als Bovensmilde, Zeijerveen en Rolde.