Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Assen

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Assen. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Assen en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Assen bieden wij een goede oplossing.

Aanbod bedrijfsruimte in Assen

A.H.G. Fokkerstraat 18, Assen
Kantoorruimte te huur
€ 1.050 tot € 2.160 per maand
Vanaf 360m2-740m2

Citadel, Assen
Winkelruimte te huur
Huurprijs: n.o.t.k.
Vanaf 100m2

Australiëweg 6-6A, Assen
Bedrijfsruimte te huur
€ 445 tot € 2.938 per maand
Vanaf 89m2-752m2

Afrikaweg 19, Assen
Bedrijfsruimte te koop
Verkoopprijs: 87500 excl. btw
Vanaf 120m2

Wiltonstraat 4, Assen
Kantoorruimte te huur
Huurprijs: vanaf € 50,- per m2 per jaar excl. BTW
Vanaf 117m2

Oude Molenstraat 107-109, Assen
Winkelruimte te huur
Huurprijs: op aanvraag
Vanaf 175m2

Kloekhorststraat 29, Assen
Kantoorruimte te huur
€ 160 tot € 11.000 per maand
Vanaf 25m2-1757m2

Zwedenlaan 12-22, Assen
Kantoorruimte te huur
Huurprijs: nader overeen te komen
Vanaf 25m2-200m2

 Zoekfilters

Meer in Assen

Bedrijfsruimte in Assen
Horecapand in Assen
Kantoorruimte in Assen
Winkelruimte in Assen

Bedrijventerreinen in Assen

Bedrijventerrein Kloosterveen
Bedrijventerrein Messchenveld
Bedrijventerrein Stadsbedrijvenpark


Bedrijfsruimte aanbod in Assen

Al ruim 3.400 bedrijven en ondernemers vestigden zich in Assen. De stad maakt deel uit van het Nationaal Stedelijk Netwerk 'Regio Groningen Assen 2030' . Assen ligt centraal: nabij de A28, de N33, het spoor en Groningen Airport Eelde. Niet voor niets is Assen de snelst groeiende stad van het noorden. U vindt er alle ruimte om te werken, te wonen en te leven. Assen heeft het. Groen en rust, onderwijs en zorg, maar ook een gezellige binnenstad, met 9 miljoen bezoekers per jaar. Assen heeft negen wijken, negen dorpen en een aantrekkelijk cultureel en recreatief klimaat. Heeft u plannen om in Assen uw bedrijf of onderneming te vestigen? Assen biedt u zeven bedrijventerreinen met veel voorzieningen. Zoekt u een gunstig gelegen vestigingslocatie, direct aan de A28 en met een dubbele invalsroute naar de binnenstad? Dan bent u mogelijk geïnteresseerd in onze nieuwere bedrijventerreinen in Assen-Noord: Messchenveld en Peelerpark. Bedrijventerrein Messchenveld is aangesloten op het supersnelle glasvezelnetwerk. Parkmanagement is op beide terreinen aanwezig. Door collectief zaken als afvalverwerking, schoonmaak of post in te kopen ontstaan financiële voordelen voor ondernemers. Assen, bekend van de motorsport, heeft ruim 65.000 inwoners. Het is een snel groeiende stad, zowel qua inwoneraantal als werkgelegenheid. Het is de populairste vestigingsstad van Drenthe voor bedrijven. Dit komt door de centrale ligging in het Noorden en de goede bereikbaarheid zowel met de auto als het openbaar vervoer. Wellicht vindt u hier de perfecte bedrijfsruimte voor uw bedrijf, kantoor of winkel.

Bovendien vormt Assen een stedelijk netwerk met Groningen. Uw ideale bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte te huur of te koop in Assen nog niet gevonden? Plaats hier uw BOG zoekopdracht en ontvang automatisch vastgoed matches per email. Ook voor omliggende dorpen als Bovensmilde, Zeijerveen en Rolde.