Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Beverwijk

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Beverwijk. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Beverwijk en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Beverwijk bieden wij een goede oplossing.

Aanbod bedrijfsruimte in Beverwijk

Jacob van Deventerstraat, Beverwijk
Winkelruimte te huur
Huurprijs: € 500,- per maand
Vanaf 90m2

Rijnland 4, Beverwijk
Kantoorruimte te huur
€ 8.625 tot € 17.250 per maand
Vanaf 900m2-1800m2

Wijkerbaan 4, Beverwijk
Winkelruimte te huur
€ 1.490 tot € 5.488 per maand
Vanaf 120m2-442m2

 Zoekfilters

Bedrijventerreinen in Beverwijk

Bedrijventerrein de Pijp
Bedrijventerrein Kagerweg


Bedrijfsruimte aanbod in Beverwijk

Beverwijk is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 36.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 19,60 km². De plaats is met name bekend van de zwarte markt. Deze Bazaar is een wereld van geuren, kleuren, smaken en belevenissen. Culturen ontmoeten elkaar ieder weekend in Beverwijk. Standhouders kunnen een grondplaats of winkelruimte huren.

Naast de zwarte markt biedt Beverwijk ruimte aan andere typen bedrijfsruimte. Een voorbeeld van een groot bedrijf dat zich in Beverwijk heeft gevestigd is de Staalproducent 'Corus'. Nu ook gratis zoekopdrachten voor bedrijfsruimte, winkelruimte en kantoorruimte achterlaten en zo matches voor Beverwijk ontvangen. Dagelijks ontvangen wij nieuwe panden van makelaars, handelaren en particuliere aanbieders van vastgoed.