Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Velsen

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Velsen. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Velsen en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Velsen bieden wij een goede oplossing.

Aanbod bedrijfsruimte in Velsen

Rooswijkweg 50 - 200, Velsen
Kantoorruimte te huur, 30m2-220m2

€ 250 tot € 1.835 per maand

 Zoekfilters

Bedrijventerreinen in Velsen

Bedrijventerrein Broekerwerf


Bedrijfsruimte aanbod in Velsen

Velsen heeft ruim 66.000 inwoners. De sterke punten van de vestigingsplaats vormen de ligging aan de Noordzee en het Noordzeekanaal, met zijn havencomplex van logistieke en industriële activiteiten, de nabijheid van Amsterdam en luchthaven Schiphol.

De haven, de visserij en de industrie vormen de belangrijkste peilers van onze economie. Met gerelateerde activiteiten als cold store, offshore, short sea en passagiersvaart nemen zij het leeuwendeel van de arbeidsplaatsen voor hun rekening.

Toerisme is nog jong in onze gemeente. Sinds de realisatie van het nieuwe strand met de jachthaven is IJmuiden aan Zee als toeristische bestemming in opkomst.