Resultaten laden ...

 Zoekfilters

Horeca te huur en te koop in Breda

  • Horeca te koop

  • € 650.000
  • Omzetindicatie € 220.000

  • 340 m2
Aangeboden door Klaassen Makelaardij

Bekijk ook de bedrijfspanden in de volgende gemeentenEr zijn weinig of geen resultaten gevonden in deze plaats, daarom is het zoekgebied vergroot tot 20 kilometer.


Horeca in Breda


Bekijk alle 1 horeca te huur en te koop in Breda. Bekijk de omschrijving, foto's en plattegronden en vind direct de horeca die u zoekt. Nieuwe horeca in Breda voor jou vind je bij Bedrijfspand.com.

De gezellige Brabantse stad Breda kent een gezellig horecaleven. Op diverse locaties in het centrum vindt u horecagelegenheden. Van goede restaurants tot gezellige terrasjes en café’s. Onder een goed horecaleven valt natuurlijk een bruisend uitgaansleven. Breda is zeker een stad waar het goed stappen is. De diverse uitgaansgelegenheden bevinden zich in en nabij het centrum van Breda. In Breda vindt u een aantal mogelijkheden tot het kopen of huren van een horecapand. Let er bij het kopen of huren van een horecpand wel op dat er voor de horeca meer regels gelden dan voor bedrijven in andere sectoren. Bijvoorbeeld de regelgeving omtrent alcohol.