Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Langedijk

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Langedijk. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Langedijk en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Langedijk bieden wij een goede oplossing.

Momenteel hebben we in Langedijk niet zoveel aanbod. We hebben het zoekgebied automatisch vergroot tot 1 kilometer. Zo heb je een overzicht van te huur en te koop staande panden in de omgeving van Langedijk. Bekijk ook het bedrijfsmatig aanbod in de gemeente Langedijk voor meer aanbod in de regio.

Aanbod bedrijfsruimte in Langedijk

Er zijn weinig of geen resultaten gevonden in deze plaats, daarom is het zoekgebied vergroot tot 1 kilometer.

Dorpsstraat 549-551, Noord-Scharwoude
Winkelruimte te koop, 354m2

Verkoopprijs: € 349.000,- k.k.

Veilingweg 12, Noord-Scharwoude
Bedrijfsruimte te koop, 360m2

Verkoopprijs: 372500

 Zoekfilters


Bedrijfsruimte aanbod in Langedijk

Langedijk ligt in de regio West Friesland. Vindt hier bedrijfsruimte op bedrijvenpark Zuiderdel of plaats een zoekopdracht voor winkelruimte in Langedijk centrum. Zelf of samen met uw locale makelaar bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte verhuren of verkopen? Plaats hier uw zakelijke panden zonder kosten en bereik ondernemers uit de regio West Friesland.