Resultaten laden ...

Prijs per m2 per jaar

Voor het opgeven van een huurprijs voor een bedrijfsruimte zijn verschillende opties. Zo wordt vaak een X bedrag per maand of per jaar gevraagd indien het gaat om 1 volledige bedrijfsruimte. Staat een bedrijfsruimte te huur die bestaat uit verschillende ruimtes, dan kan het voorkomen dat er een 'prijs per m² per jaar' wordt gevraagd. Vaak wordt deze optie gehanteerd wanneer het huren van een gedeelte van de totale oppervlakte ook mogelijk is.

Wilt u uw bedrijfsruimte verhuren maar vindt u het moeilijk om een huurprijs vast te stellen, wellicht dat het artikel Hoe bereken ik de huurprijs voor een bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte? u een een eindje op weg helpt.

Het is ook mogelijk om de huurprijs te koppelen aan het CPI (consumentenprijsindex). Wanneer het beter gaat met de economie en het CPI stijgt dan is het mogelijk om de huurprijs te verhogen. Meer informatie vindt u op de pagina over de huurindexatie

Een klein voorbeeld

In een advertentie staat dat het pand een oppervlakte heeft van 35m², De huurprijs is € 100 per m² per jaar. De som is dan:
35 x € 100 = 3.500. De totale huurprijs is dan € 3.500 per jaar. 

Uw bedrijfsruimte aanbieden

Op Bedrijfspand.com kunt u uw bedrijfsruimte aan een breed publiek aanbieden tegen een scherpe prijs. Voor meer informatie hierover kunt u een kijkje nemen op de aanbieden pagina.

Zoekt u een bedrijfsruimte, dan kunt u op Bedrijfspand.com ook een zoekopdracht achterlaten. Zodra er een bedrijfsruimte wordt aangeboden die aan uw wensen voldoet, dan krijgt u hier automatisch bericht over.