Resultaten laden ...

Dostalstraat 64 17

82 - 83 m2 bedrijfsruimte te huur in Tilburg

Kenmerken

Huurprijs € 2.100 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt De Schans
Bedrijventerrein HEIKANT-WEST

NIEUWBOUW BEDRIJFSUNIT MET KANTOORVERDIEPING NABIJ WINKELCENTRUM WAGNERPLEIN.

ALGEMEEN
Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

LOCATIE
De bedrijfsunits aan de Dostalstraat zijn strategisch gelegen in het stadsdeel ‘Tilburg-Noord’ nabij winkelcentrum ‘Wagnerplein’ en uitvalswegen richting Breda, Waalwijk en Eindhoven. De units zijn gelegen op een rustige plek in een woonwijk, buiten het industrie terrein. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is hierdoor goed, bushalte bevindt zich om de hoek.

OBJECT
Het object is een bedrijfsverzamelcomplex genaamd ‘SQUAREBOX’ bestaande uit 18 representatieve bedrijfsunits met parkeerplaats gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-Noord’. Het complex is in 2022 opgeleverd, de unit is voorzien van aluminium kozijnen met HR++ glas, gevlinderde betonvloer met voorbereiding voor vloerwarming, geïsoleerde gevelpanelen op een betonnen borstwering, elektrische overheaddeur en krachtstroom. De beschikbare unit beschikt over twee eigen parkeerplaatsen, op de binnenplaats en rondom het object bevinden zich extra (gratis) parkeerplekken. Er is een pantry op de eerste verdieping geplaatst en onder de trap is een toilet met fonteintje gerealiseerd. Daarnaast is er ledverlichting in het gehele pand, beschikt de kantoorverdieping over infraroodverwarming, een parketvloer en zonwering. Ook is het pand voorzien van zonnepanelen wat voor een gereduceerd stroomtarief voor de huurder zorgt.

OPPERVLAKTE
Totaal: ca. 165 m²
Begane grond: ca. 83 m²
Eerste verdieping: ca. 82 m²

HUURPRIJS
€2.100,00 per maand excl. BTW

VOORZIENINGEN
• Zonnepanelen
• Infraroodverwarming
• Overheaddeur
• Krachtstroom
• Toilet
• Systeemplafond met led verlichting
• Pantry
• Gevlinderde betonvloer
• Aluminium kozijnen incl. HR++ glas

PARKEREN
Unit 64-17 beschikt over twee eigen parkeerplaatsen. Op de binnenplaats en rondom het object bevinden zich meerdere (gratis) parkeerplaatsen.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen

HUURPERIODE
Minimaal tot 1 december 2025.

OPLEVERDATUM
Direct beschikbaar

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks 'alle huishoudens' samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.