Resultaten laden ...

Palmpolstraat 27

350 - 970 m2 bedrijfsruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs € 145.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Veluwsekant
Bedrijventerrein VELUWSE KANT (O+W)

Nabij de A6 en aan de zuidoost kant van Almere Stad bevindt zich het bedrijventerrein ‘Veluwsekant Oost’ waar circa 228.000 m² bedrijventerrein door de gemeente Almere is uitgegeven met kavels van circa 1.000 m² tot 10.000 m².

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein ‘Veluwsekant Oost’ heeft een directe verbinding met de rijksweg ‘A6’ (afritnr. 5) en de Waterlandseweg/N27 (A27, Almere-Utrecht).

Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein eveneens zeer goed bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich op het bedrijventerrein een busstation met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Stad, alsmede naar het busstation ‘het Oor’ met een rechtstreekse verbinding naar het Gooi, Amsterdam en Zeewolde.

Object
Kantoorruimte met een oppervlakte van circa 970 m² en een bedrijfsruimte met een oppervlakte van circa 350 m². Totale grootte 1.320 m².

!!!!!DEELVERHUUR IS NIET MOGELIJK!!!!!

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Beschikbaar
In overleg.

Huurprijs
€ 145.000,00 per jaar exclusief btw en servicekosten.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale
huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurtermijn
In overleg te bepalen.

Huurbetaling
Huur en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2015 vastgesteld.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De waarborg dient gelijk groot te zijn aan 3 maanden brutohuur te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde btw.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan