Resultaten laden ...

Teteringenstraat 42

55 m2 bedrijfsruimte te huur in Breda

Kenmerken

Servicekosten € 0 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Secundair gebruik Praktijkruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Brabantpark
Bouwjaar 1933
Energielabel D
Aantal bouwlagen 1

Aangeboden wordt een mooi karakteristiek winkelpandje met veel gevelbreedte en ramen. Gelegen aan de aanrij/loopstraat vanaf de noordzijde van de stad naar de binnenstad; de Teteringenstraat. Een straat met een aantal specifieke winkels en woningen.
Met het oostelijk deel van het Stationskwartier en ten westen van het Brabantpark is er een behoorlijk verzorgingsgebied.

Circa 55m2 oppervlakte met systeem plafond , ca 2,5 meter. Open ruimte met een pantry en wc deelt. Het pand beschikt over twee ingangen.

De planlocatie heeft de functieaanduiding ‘dienstverlening’. De gronden met de functieaanduiding ’dienstverlening’ zijn bestemd voor dienstverlening en kantoor.
Onder het begrip dienstverlening wordt verstaan: bedrijf of instelling waarvan de werkzaamheden bestaan uit het bedrijfsmatig verlenen van diensten, waarbij het publiek rechtstreeks (al dan niet via een balie) te woord wordt gestaan en geholpen, waaronder zijn begrepen kapperszaak, schoonheidsinstituut, fotostudio, bank, postkantoor, gemeentehuis, reisbureau en naar aard daarmee gelijk te stellen bedrijven en inrichtingen, met uitzondering van een garagebedrijf, een seksinrichting en een belwinkel;
Onder het begrip kantoor wordt verstaan: een gebouw ten behoeve van een bedrijf of instelling waarvan de werkzaamheden bestaan uit het bedrijfsmatig verlenen van diensten waarbij het publiek niet of slechts in ondergeschikte mate rechtstreeks te woord wordt gestaan en geholpen;
Bij vragen of uw activiteiten passen, neem contact op met de gemeente Breda.

Aan de Teteringenstraat en de Loopschansstraat zijn diverse parkeerplaatsen aanwezig, waarvoor overdag betaald moet worden.
 
Beschikbaar per direct.
Huurprijs: €1275,- per maand exclusief btw

Belt u bij vragen of interesse met:

Bart Boschma
Mens en Omgeving

06 42612535

  • Verwarming
  • Toilet
  • Pantry

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan