Resultaten laden ...

Tussendonk 38

58 m2 bedrijfsruimte te huur in Etten-Leur

Kenmerken

Huurprijs € 299 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Vosdonk
Bedrijventerrein Vosdonk West

Multifunctionele XXL Garagebox van 29m2 LxBxH (9m x 3,25m x 3,5m | Let op: dit zijn de buitenmaten van de garagebox) met een doorrijhoogte van 2,9 meter op het moderne, toegankelijke en veilige terrein van GaragePark Etten-Leur. Dit beveiligde en omheinde terrein is d.m.v. een eigen toegangstag 24/7 bereikbaar. Met deze tag is er direct toegang tot het terrein en wordt het persoonlijke alarm van de garagebox automatisch gedeactiveerd zodra u arriveert en weer automatisch geactiveerd zodra u het terrein verlaat. De brand- en inbraakbeveiliging is BORG 2 gecertificeerd.

Een ideale garagebox voor:
-Veilige opslagruimte
-Werkruimte
-Bedrijfsruimte

Oppervlakte
29 m2

Ligging en bereikbaarheid

Het park ligt op het bedrijventerrein Vosdonk-West en ligt direct aan de A58 met een snelle aansluiting op de A16 (Rotterdam-Antwerpen) en zeer dicht bij het centrum van Etten-Leur waardoor de ligging ideaal is voor verschillende activiteiten.

Parkeren
Rondom het garagepark

Opleveringsniveau
-Stroom (4 punten) en verlichting (stroom wordt gedeeltelijk opgewekt met de aanwezige zonnepanelen op het park)
-Brand- en inbraakbeveiliging (BORG 2 gecertificeerd)
-Luxe sectionale Hörmann overheaddeur
-Eigen brievenbus op het park De garagebox is voorzien van een luxe nieuwe vloercoating waardoor deze extra beschermd is en daarnaast eenvoudig schoon te houden is.

Huurcondities

Huurprijs: € 299,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: 1 jaar

Servicekosten: € 29,- excl. BTW per maand

Aanvaarding: in onderling overleg

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 2 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan