Resultaten laden ...

Zwarte Woud 238

119 m2 bedrijfsruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Lunetten-Zuid
Bedrijventerrein Lunetten

Algemeen:
Aan Zwarte Woud 238 hebben wij thans in de verhuur een bedrijfsruimte van 119 m² met voor het pand 2 gereserveerde parkeerplaatsen. Dit pand is ideaal voor het opslaan van e.e.a. met uitzondering van autogerelateerde activiteiten.

Locatie:
Het pand ligt in de wijk Lunetten. Gelegen in de zuidoostelijke hoek van de stad en van de rest van de stad gescheiden door de Waterlinieweg. In de gemeentelijke indeling is Lunetten een 'subwijk' van de wijk Zuid (waartoe ook Hoograven en Tolsteeg behoren), en nader onderverdeeld in Lunetten-Noord en Lunetten-Zuid.

Bereikbaarheid:
Per auto:
Het object ligt vlakbij de oprit naar de Waterlinieweg. Vanaf de Waterlinieweg is het mogelijk de afslag te nemen naar de A12, de A28 en de A27 (allen circa 2-3 minuten rijden).

Per openbaar vervoer:
Station Utrecht Lunetten ligt op circa 500 meter afstand van het object. Vanaf dit station rijden er regelmatig treinen naar station Utrecht Centraal (circa 6 minuten reistijd). Verder ligt er een bushalte op circa 400 meter afstand van het object. Vanaf deze halte gaan er regelmatig bussen naar station Utrecht Centraal (circa 16 minuten reistijd).

Per fiets:
Het object ligt op circa 15 minuten fietsen van station Utrecht Centraal. Het centrum van Utrecht ligt op circa 10 minuten fietsen van het object.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 119 m².

Opleveringsniveau: "As is"
Het gehuurde zal worden opgeleverd met o.a:
• Betonnen vloer;
• Handmatige overheaddeur;
• TL lijnverlichting;
• mechanische ventilatie;

Parkeren:
Bij het gehuurde behoren 2 parkeerplaatsen.

Bestemming:
Bedrijfsruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
€ 1.500,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW.

Verkoop is bespreekbaar.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Afrekening vindt plaats op basis van een tussenmeter voor elektra.

Huurtermijn:
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan