Resultaten laden ...

Bruningsstraat 8

130 m2 kantoorruimte te huur in Werkendam

Kenmerken

Huurprijs € 1.000 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerreinen Werkendam
Bedrijventerrein STEURGAT/BANDIJK

Omschrijving
Bruningsstraat 8 te Werkendam | Betaalbare kantoorruimte op goed bereikbare locatie in Werkendam

ALGEMEEN
Gesitueerd op bedrijventerrein “Bandijk en Steurgat” bieden wij deze nette kantoorruimte aan. Het object is aan de voorzijde voorzien van ruim voldoende parkeergelegenheid en eigen entree. De kantoorruimte op de verdieping is voorzien van een 2-tal kamers welke zijn afgewerkt met o.a. systeemplafonds en verwarming. Het object is voorzien van een pantry en gescheiden toiletten. Daarnaast is er nog een archiefruimte aanwezig. Het geheel wordt aangeboden tegen een nette huurprijs inclusief gas, water & licht.

STERKE PUNTEN
- Betaalbaar
- Huurprijs inclusief Gas, Water & Licht
- Goede locatie
- Gescheiden toiletten

OPPERVLAKTEN
- Ca. 130 m2 kantoorruimte
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het object is omstreeks 1978 gebouwd. Het object beschikt over een gemetselde borstwering met daarboven verticaal geplaatste gevelbeplating. Het dak is voorzien van bitumen dakbedekking. Voor het object is ruim voldoende parkeergelegenheid.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt na gereedkomen opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Gescheiden toiletten
- Centrale afzuiging
- Brandslanghaspels
- Nooduitgang aanduiding
- Verwarming middels radiatoren
- Kamerindeling
- Pantryvoorzieningen

Kantoorruimte
- Glad afgewerkte wanden
- Ruime raampartijen
- Bekabeling aanwezig

PARKEREN EN TERREIN
Ruim voldoende parkeergelegenheid voor het pand.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsbestemming, eventuele vergunningen dienen door huurder zelf bij de gemeente Altena aangevraagd te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gesitueerd op het bedrijventerrein “Bandijk & Steurgat” te Werkendam (nb) . Het bedrijventerrein valt onder de gemeente Altena. Het terrein is te bereiken via de brug die over de Biesboschsluis gaat. Het object ligt op korte afstand van de rijksweg A-27. Ten noorden bevindt zich knooppunt Gorinchem met de aansluiting op de A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de rijksweg A-59.

KADASTER
Werkendam – H – 908 – 2483 (ged)

HUURPRIJS
€ 1,000,- per maand, excl. Btw, inclusief gas, water & licht

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing

NUTSKOSTEN
De kosten voor vastrecht en verbruik dien door huurder middels een voorschot voldaan te worden aan verhuurder.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.