Resultaten laden ...

Hullenbergweg 81

848 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huur parkeerplaats € 1950 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Amstel III/Bullewijk
Bouwjaar 2000
Energielabel B
Typische oppervlakte bouwlaag 903 m²

Het kantoorgebouw is gelegen in Amsterdam Zuidoost en direct gelegen aan de A9. Het totale metrage van het gehele complex bedraagt circa 21.000 m² v.v.o. Het complex bestaat uit drie gebouwen A, B en C. Gebouw B en C zijn volledig in gebruik door ING en beschikken over een Breaam In-Use Excellent certificaat. Gebouw A wordt momenteel gerenoveerd en zal aan dezelfde kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast wordt de tuin gelegen aan de binnenplaats verbeterd en uitgebreid. Het gehele complex heeft een energielabel A. Er zijn douches te vinden in gebouw B die toegankelijk zijn voor alle gebruikers van het complex.

De beschikbaarheid in gebouw A bestaat uit de 4e tot en met de 6e verdieping, in totaal circa 2.544 m² v.v.o.

Locatie
Het kantoorgebouw is gesitueerd op een herkenbare locatie in Amsterdam Zuidoost aan de A9. Amsterdam Zuidoost beschikt over een grote diversiteit aan voorzieningen. In de directe nabijheid zijn gelegen het ArenA winkelboulevard, Pathé bioscopen, Johan Cruijff ArenA, AFAS Live alsmede het winkelcentrum De Amsterdamse Poort. De geplande verdere ontwikkeling van het gebied rondom de Amsterdam ArenA en de Amsterdamse Poort zal een positieve bijdrage leveren aan een nieuw stedelijk gebied dat zal uitgroeien tot een nieuw stadscentrum: ArenA Boulevard, waar men kan werken, winkelen, sporten, wonen en uitgaan. In de directe omgeving bevinden zich de hoofdkantoren en vestigingen van ABN AMRO, BT, Cisco, de Bijenkorf, Stryker, Adidas, Europeesche Verzekeringen, ING, Vattenfall, American Express, Deutsche Bank en Vistra.

Bereikbaarheid
Per auto
De locatie is uitstekend bereikbaar via de rijksweg A2 en indirect via de rijkswegen A1 en A9 en de ring A10. Luchthaven Schiphol en de Amsterdamse binnenstad liggen op respectievelijk 20 en 5 kilometer afstand en zijn snel te bereiken.

Per openbaar vervoer
Het kantoorgebouw is per openbaar vervoer zeer goed te bereiken via metrostation Bullewijk die in directe verbinding staat met station Bijlmer ArenA. Binnen de vernieuwing van het gebied neemt het station Amsterdam Bijlmer ArenA een belangrijke plaats in. Op dit station stopt tevens de Zuidtangent, een directe busverbinding tussen station Haarlem en station Amsterdam Bijlmer ArenA via Luchthaven Schiphol.

Beschikbaar vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 2.544 m² v.v.o. als volgt verdeeld:

4e verdieping ca. 848 m² v.v.o.
5e verdieping ca. 848 m² v.v.o.
6e verdieping ca. 848 m² v.v.o.

Parkeren
Het gebouw beschikt over een parkeernorm van 1:75 m². In overleg zijn er ook elektrische laadpalen voor auto en fiets beschikbaar.

€ 1.950,- per plaats per jaar

Huurprijs
Kantoorruimte: € 195,- per m² v.v.o. per jaar

Servicekosten
€ 35,- per m² v.v.o. per jaar

Opleveringsniveau
Het object wordt in huidige staat opgeleverd onder meer voorzien van:

• Gerenoveerde entreehal en liftlobbies;
• Nieuwe sanitaire voorzieningen;
• Isolerende beglazing, gevelisolatie;
• Geschilderde bouwkundige wanden;
• Geëgaliseerde vloeren;
• Kabelgoten langs de plint;
• Nieuw verlaagd akoestisch systeemplafond met LED verlichting;
• De kantoorruimte is voorzien van een klimaatinstallatie met een gekoeld waternet boven het systeemplafond;
• Te openen ramen;
• Aansluiting tot glasvezel is mogelijk.

Duurzaamheid
Het gehele complex beschikt over een energielabel A en BREEAM certificaat.