Resultaten laden ...

Joan Muyskenweg 40 148

77 - 6.061 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 165 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industriegebied Amstel
Bedrijventerrein Amstel Business Park Zuid

AMSTERDAM is HOT onder ondernemers en voor de prijsbewuste ondernemer biedt “Ankestyn” uitkomst. Dit kantoorverzamelgebouw is gelegen op het AMSTEL BUSINESS PARK aan de Joan Muyskenweg 40-148 te Amsterdam. Het gebouw is recentelijk volledig gerenoveerd, waardoor het voldoet aan de hedendaagse maatstaven voor kwalitatief hoogwaardige en moderne kantoorruimte.

Het kantoorgebouw is gelegen op een zeer dynamische locatie, nabij Macro en de Sligro. Het is uitstekend bereikbaar. Uitvalswegen A2, A9 en A10 zijn binnen enkele autominuten te bereiken en ook met het openbaar vervoer ben je er snel. Het NS-Station Amsterdam-Duivendrecht bevindt zich op slechts 3 km afstand en het metrostation ligt zelfs op loopafstand. Daarbij ligt Amstel Business Park op fietsafstand van de binnenstad van Amsterdam en vormt het een schakel tussen het gebied Amsterdam Arena/Amstel III en de binnenstad van Amsterdam.

TE HUUR
“Ankestyn” is een populaire locatie onder prijsbewuste (internationale) ondernemers. Het kent daarom weinig leegstand. Units variëren in afmeting tussen ca. 77 en 1.200 m2 VVO, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Vraag gerust naar de huurspecificaties. Het gebouw en de units bezichtigen is ook mogelijk.

HUURPRIJS
Vanaf € 165,00 per m² per jaar te vermeerderen met service- en elektrakosten en BTW.

HUURTERMIJN
Nader overeen te komen.

OPLEVERINGSDATUM
In nader overleg.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het gebouw “Ankestyn” is gelegen op het Amstel Business Park (nabij de Makro). Via ring A10 Zuid (afslag Duivendrecht) is “Ankestyn” zeer goed te bereiken. Met het openbaar vervoer is “Ankestyn” tevens goed te bereiken. Het NS-Station Amsterdam Duivendrecht bevindt zich namelijk op ca. 3 km afstand en het metrostation ligt op loopafstand.

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.