Resultaten laden ...

Kempenlandstraat 11

33 - 550 m2 kantoorruimte te huur in Vught

Kenmerken

Huurprijs € 700 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Baarzen
Bedrijventerrein DE BAARZEN 1970

Te huur
kantoorruimte vanaf circa 33 m²

Het kantoorobject is gelegen aan de Kempenlandstraat 11, op bedrijventerrein De Baarzen in Vught. De kantoorruimte staat op de kop van een kleinschalig bedrijfverzamelcomplex.
De gemeente Vught telt ruim 25.000 inwoners en is gelegen in een landschappelijk mooie omgeving, op korte afstand van de stad ‘s-Hertogenbosch. De kantoorruimte heeft door haar ligging aan een drukke doorgaande weg een uitstekende attentiewaarde.

Kantoorruimte
Het kantoorobject heeft een totale oppervlakte van circa 550 m² verdeeld over 2 bouwlagen. De kantoorruimte is verdeeld in diverse kantoorkamers en is te huur v.a. circa 33 m². De kantoorruimten hebben een net opleveringsniveau en de grote trap is een echte eyecatcher bij binnenkomst. Op de begane grond bevinden zich de entree, diverse kantoren, nieuwe pantry en met tegelvloer, twee toiletgroepen en tot slot treft u naast de pantry, alwaar ook de lunch gebruikt kan worden, een ommuurde patiotuin waarvan u het exclusief gebruik heeft. Op de eerste verdieping treft u naast diverse kantoren, nogmaals toiletten aan en tot slot nog een kleine pantry.

Kenmerken kantoorruimte
- systeemplafond v.v. LED-verlichting
- veel licht inval door de vele raampartijen
- te openen ramen
- representatieve entree
- gescheiden dames- en heren toiletten
- pantry met keukenblok en lunchmogelijkheid
- ommuurde eigen patiotuin
- voldoende aansluitingen voor bekabeling
- verwarming (radiatoren vv thermostatische ventielen)
- glasvezel internetverbinding mogelijk
- diverse airco’s

Locatie
Het kantoorobject is gelegen nabij de op- en afritten van de A2 (A’dam-Maastricht) en de N65 (Tilburg- ‘s-Hertogenbosch). Tevens is er in de aangrenzende straat, de Industrieweg, een nieuwe bushalte gerealiseerd op slechts 200 meter loopafstand. Dit in combinatie met het station Vught op 10 minuten lopen maakt de locatie ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan