Resultaten laden ...

Koeweistraat 1

294 m2 kantoorruimte te huur in Waardenburg

Kenmerken

Huurprijs € 85 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Waardenburg-West
Bedrijventerrein Slimwei

Locatie
Dit schitterende solitaire kantoorgebouw is gelegen in het hart van Nederland op bedrijventerrein Slimwei te Waardenburg, pal aan de op- en afrit van de A2 (‘s-Hertogenbosch-Utrecht) en het kruispunt met de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Bedrijventerrein Slimwei geniet inmiddels, door haar unieke ligging aan de A2, landelijke bekendheid.

Object
Het gebouw bestaat uit vier geheel zelfstandige bouwlagen waarvan de tweede verdieping (derde bouwlaag) van circa 294 m² thans voor verhuur beschikbaar is.

Opleveringsniveau
Het gehele gebouw is opgebouwd uit hoogwaardige traditionele materialen en kent een marktconform opleveringsniveau met onder meer een lift en gecompartimenteerde kabelgoten, reeds voorzien van elektriciteitsbekabeling met contactpunten om het stramien. Recent hebben de reeds aanwezige huurders en verhuurder besloten tot een verduurzaming van het gebouw. Dit traject is reeds in een vergevorderd stadium, waarbij het gebouw al deels voorzien is van duurzame installaties, zonnepanelen en ledverlichting. Het gebouw heeft dan ook een energielabel A weten te bemachtigen.

Parkeren
Op het eigen en afgesloten buitenterrein wordt voorzien in eigen parkeergelegenheid.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan