Resultaten laden ...

Oudegracht 27

120 m2 kantoorruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Wijk C

Uw bedrijf vestigen midden in het centrum van Utrecht en toch heerlijk rustig en vrij? Dat kan in het rijksmonument gelegen aan de Oudegracht 27. De kantoorruimte op de tweede verdieping met een kleine opslagruimte op de 1e verdieping ( in totaal ca. 120 m²) is voor de verhuur beschikbaar.
Alle stadsvoorzieningen zijn op loopafstand maar in het kantoor is het heerlijk stil.

Dit Rijksmonument is goed onderhouden en door de indeling en gebruikte materialen als een zeer prettige werkomgeving te omschrijven.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met de auto is goed. Via o.a. de Kardinaal de Jongweg of de Graadt van Roggenweg zijn de diversre rijkswegen (o.a. A2, A27 en A28) snel te bereiken. Het Centraal Station ligt op ca. 10 minuten loopafstand, de diverse bushaltes zijn eveneens op loopafstand.

Vloeroppervlak
Inmiddels is de begane grond verhuurd aan een boekhouder en de eerste verdieping is verhuurd aan een recruitment bureau.

Momenteel is alleen nog de 2e verdieping beschikbaar.

Het totale vloeroppervlak van de kantoorruimte bedraagt ca. 120 m² gelegen op tweede verdieping met een kleine opslagruimte op de 1e verdieping.

Bestemming
De bestemming van het gebouw is kantoorruimte en dient derhalve als zodanig in gebruik te worden genomen.

Parkeren
Bij het kantoorgebouw behoren geen parkeerplaatsen. De parkeergarage's van La Vie en Paardenveld bevinden zich op loopafstand. Daarnaast is er betaald parkeren in de directe omgeving mogelijk.

Huurprijs kantoorruimte
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 150,00 per m² per jaar te vermeerderen met het geldende percentage BTW.

Servicekosten
€ 45,00 per m² als voorschotbedrag op basis van nacalculatie.

BTW
Uitgangspunt is een BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (een) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
De huur voor kantoorruimte te vermeerderen met het geldende percentage omzetbelasting dient per kwartaal vooruit aan de verhuurder te worden voldaan.

Opleveringsniveau
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a:

- Nette entree;
- Pantry op de tweede verdieping;
- Toiletgroep op de eerste verdieping (gedeeld);
- Vloerbedekking;
- mooie hoge kapconstructie met houten balken;
- Te openen ramen;
- C.V. installatie.

Huurtermijn
Vijf jaar met een verleningsperiode van vijf jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur met servicekosten het geheel te vermeerderen met het geldende percentage BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7 : 230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars (NVM), met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg