Resultaten laden ...

Paulus Borstraat 37

55 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt G. van Stellingwerfstraat

Algemeen:
In het voormalige parochiehuis aan de Paulus Borstraat bieden wij twee vrijgekomen unit te huur aan. In 1998 is het voormalige parochiehuis aan de Paulus Borstraat volledig gerenoveerd met behoud van authentieke elementen en ingericht als kantoorverzamelgebouw.

Bereikbaarheid:
Het object is goed te bereiken per auto alsmede met het openbaar vervoer. Het Centraal Station Amersfoort is op loopafstand gelegen.

Boven genoemde prijzen zijn all in prijzen per maand exclusief btw.
Deelverhuur is mogelijk in units vanaf 53,55 m².

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau:
Algemeen:
• representatieve algemene entree met gepolijste dolomiet vloer;

De kantoorruimten worden schoon en ontruimd opgeleverd met de volgende voorzieningen:
• intercom;
• deels te openen ramen
• verwarming middels een gasgestookte CV-installatie voorzien van radiatoren met thermostatische ventielen;
• pantry
• medegebruik van alarminstallatie;
• medegebruik van toilet;
• de kantoorruimte kan worden voorzien van glasvezel.

Parkeren: Het niet exclusieve medegebruik van het parkeerterrein is bij de huurprijs inbegrepen. Er kan geen beroep worden gedaan op exclusiviteit.

Bestemming: Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: All-in huurprijs vanaf € 239,08 per maand, inclusief servicekosten, exclusief BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: Er is een bijdrage van € 4,50 per maand, te vermeerderen met BTW, voor het huren van een AED (hartdefibrilator); dit bedrag wordt afzonderlijk opgenomen op de huurnota.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: Direct.

Bijzonderheden: Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan