Resultaten laden ...

Proostwetering 111

954 m2 kantoorruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein De Wetering
Bedrijventerrein De Wetering Noord+Zuid

Ondernemen op een centrale en goed bereikbare plek, kom huren op Proostwetering 111 direct aan de A2!

Wij bieden u een goed bereikbaar kantoor aan van totaal ca. 954 m2 met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
Rij de A2 af en parkeer uw auto op eigen terrein. Vervolgens loopt u via de open en ruime entree met vide naar uw kantoorruimte.
De kantoorunits hebben verschillende indelingen. Voor de afmetingen en de indeling van de kamers verwijzen wij u naar de plattegrond. Eventuele aanpassingen kunnen naar wens en in overleg uitgevoerd worden. De units worden verhuurd vanaf ca. 700 m2.

BEREIKBAARHEID
Het object is zeer goed bereikbaar, zowel met de auto vanaf de A2 als met openbaar vervoer. Een bushalte is gelegen op enkele minuten loopafstand.

AANVAARDING
In overleg.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, verhoogd met btw-compensatie zodat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie, model ROZ, of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld.