Resultaten laden ...

Stationsplein 90

16 - 1.340 m2 kantoorruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

In het hartje centrum van Utrecht, op het Stationsplein, bovenop het winkelcentrum Hoog Catharijne bevindt zich Space to Create.
Op deze unieke locatie worden momenteel meerdere creatieve kantoorruimtes gerealiseerd.
De kantoorruimtes zijn ingericht om flexibel in te zetten zodat je het maximale uit je bijeenkomst of werkplek kan halen. Iedere gewenste opstelling kan gecreëerd worden. Daarnaast is licht een belangrijke factor voor een gezonde balans, daarom is er een open indeling gemaakt met grote openbare ruimtes aan de Stationszijde. Bovendien kun je een lekker zonnetje meepakken op het dakterras.

Flexwerken is ook mogelijk op deze locatie. Voor een vast bedrag per maand kun je hier flexwerken op de openbare werkplekken. Het is ook mogelijk om een dagpas aan te schaffen.

De kosten:
Per maand: €295,-
Per dag: €25,-

De tarieven zijn inclusief koffie, thee, frisdranken, koeken en snacks. Tevens krijg je 20% korting op het huren van vergaderruimtes.

Faciliteiten
Huur je bij Space to Create, dan huur je all-inclusive! Wij vinden het belangrijk dat je geen omkijken hebt naar het voorzien van je team van de juiste benodigdheden en vitaliteit. De belangrijkste voorzieningen hiervoor hebben wij verzorgd voor jou en je team.

• Koffie & thee
Kom samen bij onze bar om daar de lekkerste koffie & thee te drinken. Een oatmilk cappuccino, haver latte of gewoon de cappuccino zoals we hem kennen. Alles is mogelijk! Meer een theeliefhebber? Maak je eigen (verse) thee uit onze theebar.

• Fris, fruit en snacks
Stay fit & healthy! Dagelijks krijgen we vers fruit en gezonde snacks geleverd. Als dorstlesser hebben we diverse koude (fris)dranken en home made Iced tea’s.

• Lunch
Een lunch op kantoor, of even buiten de deur lunchen. Wij kunnen dit voor je verzorgen. Laat een luxe lunch op kantoor bezorgen of maak gebruik van ons netwerk om bij een van onze partners op of rondom het station te lunchen. Libanees, vegan of een leuke bistro. Keuze genoeg!

• 500 mb/s glasvezel internet
WiFi snelheid is uiteraard volgens de nieuwste standaarden. Onmisbaar voor bijvoorbeeld een conference call.

• 30% korting op training-, vergader- en evenementruimtes
Het grootste pluspunt bij je nieuwe werkplek is dat deze gevestigd is in een meeting center. Nooit meer op zoek naar een geschikte locatie voor je training of bijeenkomst. Deze is gewoon op dezelfde verdieping als jouw kantoor. Bij een membership ontvang je altijd 30% korting op onze vergader- evenement ruimtes.

Vanaf 1 mei worden er aan aantal units opgeleverd aan de A kant. In september wordt de B kant opgeleverd. De wanden in de B kant zijn nog vrij in te delen. Heb je behoefte aan een grotere/andere ruimte? Dan kan hier nu al op ingespeeld worden. Wij gaan graag in gesprek met je hierover.

De units die wij gaan realiseren zullen de volgende capaciteiten hebben:
16 m2 4 personen
25 m2 6 personen
35 m2 8 personen
45 m2 10 personen