Resultaten laden ...

Transistorstraat 7

300 - 22.215 m2 kantoorruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs € 135 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Gooisekant
Bedrijventerrein GOOISEPOORT 1E&2E FASE

Gebouw
Op een perfecte zichtlocatie langs de A6 is aan de Transistorstraat 7 in 2000 het vooruitstrevend kantorencomplex ‘Green Capitol Campus’ gerealiseerd. Het kantorencomplex is verdeeld over 5 torens en biedt hoogwaardige kantoorruimtes voor Mkb’ers en Multinationals.
Er zijn diverse indelingsmogelijkheden beschikbaar voor de verhuur en verschillende faciliteiten aanwezig zoals een bemande receptie, vergaderruimtes, groot restaurant met uitgebreide lunchmogelijkheden, koffiecorner en een auditorium voor 120 personen.
Naast zijn imposante karakter beschikt elke toren over een vermogen van 630 Kilowattuur (kWh) met de mogelijkheid tot uitbreiding naar 2000 Kilowattuur (kWh). Uitermate geschikt voor o.a. ICT-bedrijven!

Green Capitol Towers kenmerkt zich door de krachtige uitstraling en is gelegen aan de entree van Almere. De gemetselde gevel verbindt vijf met koper beklede wigvormige rondening. De gemetselde balk die de rondingen verbindt is één laag opgetild waardoor een doorzicht onder het gebouw ontstaat.

Locatie
Via de A6 richting Almere zie je meteen de Green Capitol Campus liggen. Een plek die veel meer te bieden heeft dan werken alleen. Een plek waar je samen eet, ideeën deelt en plannen maakt. Green Capitol Campus wordt veel meer dan een werkplek. Het wordt een plek waar ook gesport kan worden in de gym en gewandeld kan worden in de omgeving.Alles wat een positieve impact heeft op de gezondheid en welzijn van medewerkers.

Green Capitol Towers is gelegen aan de toegangsweg van het bedrijventerrein Gooise Kant. Eind jaren 90 is dit zeer representatieve bedrijventerrein, van ca 20 ha. netto, gerealiseerd en kenmerkt zich door de parkachtige inrichting en opvallende architectuur. Op het bedrijventerrein zijn verschillende internationale als
nationale bedrijven gehuisvest. Het Bastion hotel alsmede een kinderdagopvang zijn gesitueerd in de omgeving. Het Van der Valk hotel is slechts op 8 autominuten afstand
gelegen van het kantoorgebouw.

Bereikbaarheid
Auto
Het kantoor is op 2 autominuten gelegen van de A6 (afrit 3). Van hieruit zijn de A1 (Hengelo Amersfoort
Amsterdam) en de A27 (Breda Utrecht Almere) te bereiken. Bestemming en tijdbeslag in autominuten:
• Amsterdam: 20 autominuten
• Utrecht: 30 autominuten
• Amersfoort: 30 autominuten

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is het terrein goed per bus te bereiken, met verbindingen naar Almere CS (Stadsbus 2, ca. 11 minuten), Amsterdam Amstel (lijn 152, ca. 34 minuten) en Naarden/Bussum (lijn 151, ca. 19 minuten).

Beschikbare vloeroppervlakte
Green Capitol Campus heeft een totale oppervlakte van ca. 22.215 m² vvo De metrage is verdeeld over 3 cq. 5 bouwlagen in de 5 torens en is als volgt verdeeld:
• Begane grond ca. 711 m²
• Eerste verdieping ca. 5.504 m²
• Tweede verdieping ca. 5.570 m²
• Derde verdieping ca. 5.570 m²
• Vierde verdieping ca. 2.645 m²
• Vijfde verdieping ca. 2.125 m²

Per toren bedraagt de oppervlakte ca. 4.500 m².

Er zijn 723 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Dit komt neer op een ruime parkeernorm van circa 1:30.

Huurprijs
Vanaf € 135,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Green Capitol Campus wordt volledig verduurzaamd met als doelstelling 0,0 op de energiemeter. Dit wordt o.a. gerealiseerd
door het plaatsen van zonnepanelen en aanleggen van warmtebronnen. Op dit moment is er nog geen indicatie te geven wat het bedrag per m² per jaar gaat worden.

Oplevering
De kantoorruimte wordt casco gerenoveerd opgeleverd, inclusief de volgende zaken:
• Nieuw systeemplafond voorzien van ledverlichting en
aanwezigheidsdetectie;
• Klimaatinstallatie voorzien van topkoeling, klimaatklasse B;
• Gesausde bouwkundige wanden en kolommen;
• Kabelgoten ten behoeve van databekabeling;
• Vernieuwde toiletgroepen per verdieping;
• Pantryaansluiting per vleugel;
• Afgewerkte vloer, gereed voor het leggen van vloerbedekking.