Resultaten laden ...

Tuinschouw 4

605 m2 kantoorruimte te huur in Vianen

Kenmerken

Huurprijs € 62.000 /jaar
Functie Kantoorruimte

TE HUUR Kantoorruimte
Tuinschouw 4, 4131 MD VIANEN

Op het bedrijvenpark Gaasperwaard gelegen, in nieuwstaat verkerend bedrijfscomplex (bouwjaar 2012) met bedrijfsruimte, kantoor in 3 bouwlagen en parkeergelegenheid. Het object is gasloos en energiezuinig. Het complex is direct aan de A27 gelegen, bij de A2 en knoppunt Everdingen. De bereikbaarheid per (vracht)auto is hiermee goed te noemen. Er vertrekt maximaal 5 keer per uur een bus vanaf het busstation Lekbrug-Oost naar de Langedreef.

Het bedrijvenpark vormt de thuishaven voor vele soorten bedrijvigheid, groot en klein en is totaal circa 33 hectare bruto groot. In 2010 is de uitgifte van de kavels begonnen. Sinds maart 2023 wordt de laatste kleine kavel te koop aangeboden door de gemeente Vijfheerenlanden.

Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan regionaal tot internationaal opererende bedrijven zoals Compressor Systems Holland (CSH), Sligro bezorgservice, Dekker Hout, Parts Express en Elgersma automotive gehuisvest.

Op basis van NEN2580 is onderstaande verhuurbare vloeroppervlakte kantoorruimte beschikbaar:

Tuinschouw 4
• circa 605 m² kantoorruimte op de 2e verdieping inclusief een aandeel in de gezamenlijke entree en
gezamenlijk gebruik van het dakterras.

Desgewenst is tevens een gedeelte van de hoge en/of lage bedrijfsruimte te huur (totaal 1.228 en 450 m²).

Omschrijving kantoorruimte

Via de gezamenlijke entree zijn de tweede verdieping en het gezamenlijke dakterras met de lift of trap te bereiken. De tweede verdieping bestaat uit een grote ruimte met 4 afgescheiden kantoren (17-57 m²), centrale sanitaire ruimte en ruime keuken. De kantoorruimte is v.v. een natuurstenen vloer met vloer-verwarming en vloerkoeling en spuitwerk op de wanden. Er is tevens een luchtbehandelingssysteem met, per sectie regelbare, koeling en verwarming in de plafonds aanwezig.

De plafondhoogte bedraagt ca. 2,65 meter. Er zijn draai-/kiepramen aanwezig, deels v.v. automatisch bediende zonwering middels screens. Vanuit het trappenhuis is tevens de splitrap naar het dakterras te bereiken.

Voorzieningen
• systeemplafonds met ingebouwde verlichting v.v. bewegingssensor en zonlichtaanpassing
• vloerverwarming en -vloerkoeling, alsmede verwarming en koeling via uitblaasroosters in plafond
• luxe keuken met 3,8 m aanrechtblad, koelkast, vaatwasser en oven.
• dames- en herentoiletten met voorportaal, alsmede mindervalidentoilet
• kabelgoten v.v. wcd’s en huidige databekabeling
• brandblusmiddelen, noodverlichting, gezamenlijke brandmeldinstallatie
• lift.

Algemene informatie object

Parkeren
12 parkeerplaatsen op eigen terrein (op maaiveld en/of op het parkeerdek).

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Gaasperwaard heeft de locatie de bestemming bedrijventerrein. Ter plaatse mogen handels- en bedrijfsdoeleinden tot en met milieucategorie 4 worden gevestigd, alsmede niet-zelfstandige kantoren. Er is een binnenplanse vrijstellingsmogelijkheid voor zelfstandige kantoren.

Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 62.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
O.b.v. het verbruik in het afgelopen jaar zal een verrekenbaar voorschot servicekosten van € 40,- per m² per jaar plus BTW worden gehanteerd t.b.v. de navolgende, door of vanwege verhuurder te verzorgen, bijkomende leveringen en diensten:
• verbruik water en elektra inclusief vastrecht
• onderhoud buitenterrein en groenvoorziening
• onderhoud en periodieke controle brandblusmiddelen en branddetectie
• onderhoud en periodieke controle aanwezige installaties
• bijdrage parkmanagement
• administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Verrekening vindt jaarlijks achteraf plaats op basis van werkelijke kosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
Tenminste 2,5 jaar met aansluitende perioden .

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Afhankelijk van de liquiditeit, solvabiliteit en moraliteit van huurder dient een bankgarantie of waarborg-som ter grootte van tenminste drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW te worden verstrekt.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015.

Aanvaarding
Per direct.

Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend. De projectinformatie is geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie, of herpublicering van gegevens daaruit, is zonder toestemming van IJsselstreek Zakelijk BV niet toegestaan.