Resultaten laden ...

Akerstraat 15

345 m2 winkelruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Huurprijs € 2.500 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Heerlen-Centrum

TE HUUR | AKERSTRAAT 15 | HEERLEN

Volumineuze commerciële ruimte, oorspronkelijk een bioscoop, meest recentelijk geëxploiteerd als combinatie-invulling Boksschool annex horecaformule.

Door de split-level-niveaus geniet dit object een speelse uitstraling. De faciliteiten intern zijn keurig netjes en instapklaar. Het object is gesitueerd op steenworp afstand van het grote, horeca-gekleurde, Pancratiusplein. Aan de achterzijde ligt het grootste parkeerhuis van Heerlen aan de Putgraaf.

De winkel is multifunctioneel inzetbaar. We staan open voor ieder initiatief. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Basiskenmerken:
• Adres: Akerstraat 15, 6411 GV Heerlen
• Bouwjaar: 1963
• Gebruik: Commerciële, maatschappelijke, publieke dienstverlening
• Oppervlakte: ca. 345 m²
• Perceeloppervlakte: 421 m²
• Huurprijs: € 2.500,- per maand, exclusief BTW
• Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk

Locatie:
Het object is gelegen aan de bekende Akerstraat, nabij het drukke en gezellige Heerlense Pancratiusplein. Dit plein vormt het uitgaanshart van de regio Parkstad (ca. 250.000 inwoners). Het Pancratiusplein beschikt over talrijke cafés, restaurants, een hotel en winkelruimte. Tevens ligt het Rijksmonumentale Glaspaleis (Unesco werelderfgoed) eveneens deels aan dit plein.

Het object is eveneens via de Morenhoek/Plaarstraat bereikbaar. Samen met nog vier andere pleinen vormt de Morenhoek de ‘vijf pleintjes van Heerlen’. Dit zijn stuk-voor-stuk pittoreske plekken, vaker verscholen en onontdekt door het grote publiek.

Via de Morenhoek is een van de grootste parkeergarages van Heerlen bereikbaar (Q-Park).

De snelwegen rond Heerlen zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. De Akerstraat ligt direct aan de city-ring. Zodoende zijn diverse uitvalswegen richting andere delen van Heerlen c.q. Parkstad alsmede voornoemde snelwegen bereikbaar zijn.

Er stoppen bussen aan de Akerstraat, op loopafstand van het object. Het NS station Heerlen CS (Maankwartier) is ook op korte loopafstand bereikbaar.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag - Omschrijving – Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond - multifunctionele ruimte - ca. 85 m²
Begane Grond – multifunctionele ruimte - ca. 170 m²
Begane Grond- sanitair - ca. 29 m²
Eerste verdieping – multifunctionele ruimte - ca. 61 m²
Totaal ca. 345 m²

Parkeren:
Het object grenst aan een van Heerlens grootste parkeerhuizen aan de Putgraaf.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´CityPlan Heerlen´ bestemd als ´Gemengd´. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd, als ware het casco.

Huurgegevens:
•Huurprijs: € 2.500,- per maand, excl. btw.
•Huurtermijn: in overleg.
•Huurbetaling: Per maand vooruit.

•Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

•Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

•Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan