Resultaten laden ...

Dorpsstraat 49

100 m2 winkelruimte te huur in Putten

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Putten-Centrum

Succesvol zakendoen in het centrum van Putten! Deze representatieve winkelruimte is de sleutel!

Gelegen middenin het centrum van het levendige dorp Putten treffen we deze winkelruimte met een totale oppervlakte van ca. 100 vierkante meter (en 9 vierkante meter inpandige ruimte, kelder). De frontbreedte van ca. 5.10 is natuurlijk perfect. Hier valt echt wat te zien!

Deze winkelruimte is gesitueerd in een van de drukste straten van Putten. De Dorpsstraat kenmerkt zich door een breed geschakeerd aanbod van restaurantjes, winkeltjes en diverse andere publiekstrekkers. Een straat waar het centrum pas écht begint en waar iedereen wel doorheen loopt of fietst. De lunchroom op de hoek van de straat, kledingzaken Shoeby & Okay, de Plus supermarkt, Aldi, Hema en de Bruna zijn een kleine greep van de publiekstrekkers waar het geheel in is gelegen.

De karakteristieke uitstraling van het object gecombineerd met de frisse gevelafwerking zijn direct eyecatchers in het straatbeeld. Deze winkelruimte trekt pas echt de aandacht. Daarnaast staat de gemeente Putten natuurlijk bekend om de wekelijkse woensdagochtend markt. Een van de grotere markten in de omgeving die ontzettend veel bezoekers trekt. Het centrumbeleid is actief en organiseert jaarlijks diverse evenementen om het centrum levendig en bruisend te houden voor de consument. In de zomermaanden is Putten de plek om op vakantie te gaan en zien we het inwonersaantal zelfs verdubbelen. En… u kunt hier onderdeel van worden! Lees snel verder voor de verdere details:

Indeling:
Ruime winkeloppervlakte natuurlijk aan de voorzijde van het object. Aan de achterzijde treffen we een kantoortje (afgescheiden met een eenvoudige tussenwand die eventueel verwijderd kan worden). Helemaal aan de achterzijde is ook een kantoortje, pantry en toilet gesitueerd. Vanuit de winkel hebben we met een trap toegang tot de kelder. Hier treft u extra bergruimte.

Oppervlakte:
Winkelruimte ca. 100 vierkante meter
Kelderruimte van ca. 9 vierkante meter (ideaal voor het opbergen van diverse spullen)
Frontbreedte 5.10 meter;

Bereikbaarheid:
Prima bereikbaarheid met de auto, bushalte op loopafstand en het station van Putten (verbindingen naar Utrecht/Amersfoort en Zwolle) op fietsafstand.

Parkeren
Putten biedt veel en GRATIS parkeergelegenheid (blauwe zone).

Voorzieningen:
Het geheel is keurig afgewerkt met strakke wand- en plafondafwerking;
Luchtheater bij de ingang
Toilet aan de achterzijde van het object;
Eenvoudig pantry opstelling;

Bestemming
Het geheel is onderdeel van het bestemmingsplan CENTRUM—2

Oplevering
In de huidige staat, casco

Huurprijs
Prijs op aanvraag

Opzegtermijn
1 jaar;

Indexering
Jaarlijks conform de CPI-huishoudens (2015= 100) voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst;

Waarborgsom
3 maanden huur te vermeerderen met omzetbelasting;

Een aantrekkelijk geheel op een hele centrale locatie! Oftewel; deze ruimte is de sleutel tot succes. Plan snel een bezichtiging in. Wij vertellen u graag meer.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan