Resultaten laden ...

Nieuwstraat 30

190 m2 winkelruimte te huur in Hengelo

Kenmerken

Huurprijs € 25.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Binnenstad-Centrum

ALGEMEEN
Gerenoveerde winkelruimte, gelegen aan één van de drukste winkelstraten van het stadscentrum van Hengelo, beschikbaar voor de verhuur. De winkelruimte heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau en een totale verhuurbare vloeroppervlakte van ca. 190 m².

De winkelruimte is gesitueerd in het midden van de Nieuwstraat, een sfeervolle winkelstraat met een gevarieerd aanbod. Vanwege de breedte van de voorgevel, te weten ca. 16 meter, heeft het object een hoge attentiewaarde te midden van de winkelstraat. In de directe omgeving zijn verschillende publiekstrekkers te vinden waaronder Van Haren, Lucardi, Hunkemöller en MS Mode.

Renovaties zijn er in verschillende vormen. In dit geval is het object daadwerkelijk volledig gerenoveerd. De gevels aan de buitenzijde zijn in ere herstelt waardoor er voor het oog een tweetal moderne doch authentieke gevels zijn gecreëerd. Voor wat betreft de binnenzijde van de winkelruimte kan er geen groter verschil zijn. De wanden zijn opnieuw gestuct, er is een nieuwe betonvloer gestort en de winkelruimte is voorzien van een nieuw systeemplafond. Daarnaast is er een nieuwe pantry gerealiseerd alsmede een nieuw toilet.

BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is gelegen in een drukke winkelstraat welke behoort tot het kernwinkelgebied van Hengelo. Het kernwinkelgebied van Hengelo is afgesloten voor motorvoertuigen, m.u.v. laden- en lossen. Het NS trein- en busstation is op slechts 200 meter afstand gelegen.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 190 m² en is als volgt onderverdeeld:

Winkelruimte: ca. 176 m²
Pantry en berging: ca. 14 m²
Frontbreedte: ca. 15,68 meter

ENERGIELABEL(S)
Het object beschikt over energielabel B.

PARKEREN
In de directe omgeving is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Op ca. 1 minuut loopafstand is parkeergarage “De Beurs“ gelegen.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Centrum 2013“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Centrum“ d.w.z. detailhandel, maatschappelijke dienstverlening, dienstverlenende instellingen alsmede kantoren.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in de huidige staat, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Moderne doch authentieke gevel met duurzame aluminiumkozijnen en HR++ beglazing;
• Vlak afgewerkte betonvloer;
• Nieuw systeemplafond v.z.v. LED-verlichting;
• Nieuwe pantry;
• Nieuw toilet;
• Meterkast;
• Glasvezelbekabeling.

HUURPRIJS
€ 25.000,- per jaar, vrij van BTW.

HUURTERMIJN
Het vaststellen van de huurtermijn en de aansluitende verlengingstermijnen geschiedt in overleg. Als uitgangspunt geldt een vijfjarige huurovereenkomst met verlengingstermijnen van telkens vijf jaar.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2023.

BTW
Verhuurder wenst niet te opteren voor BTW belaste huur en verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan