Resultaten laden ...

Nieuwstraat 5-7

128 m2 winkelruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad
Frontbreedte 700 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

Algemeen:
Te huur ca. 128 VVO winkelruimte op de begane grond alsmede opslagruimte in het souterrain.

Locatie:
Gelegen op een A2-locatie tussen de Markt en de Grote Staat, op ca. 15 m1 van de Markt.
Van Wyck tot het Vrijthof en daar voorbij. Maastricht staat bekend om een gevarieerd aanbod voor shoppers, zeven dagen per week. Verdeeld over verschillende wijken met elk hun eigen identiteit en sfeer. Van hip & vintage in Wyck, tot sjiek & chic in het Stokstraatkwartier en het quartier latin Jekerkwartier. Winkelcentra zoals Mosae Forum & Entre Deux,
plekken voor de alledaagse boodschap of lekker vers van de markt. Maastricht is na Amsterdam de populairste stad voor een citytrip binnen Nederland. En staat zelfs in de top 10 winkelsteden van de Benelux! Jaarlijks bezoeken bijna drie miljoen dagjesmensen de stad en een aanzienlijk deel hiervan blijft langer dan één dag in Maastricht.
De verwachting is dat dit aantal de komende jaren alleen nog maar zal stijgen en iedereen die de stad met eigen ogen heeft aanschouwd snapt waarom.
Door zijn ligging nabij de grens met België en Duitsland is Maastricht ook bij Belgen en Duitsers een populaire winkelstad. Het winkelcentrum van Maastricht
is erg afwisselend. Zo zijn er enkele nieuwe winkelcentra te vinden zoals het Entre Deux en het Mosae Forum, maar bestaat het overgrote deel van het
winkelhart van Maastricht uit kleine en grote winkelstraten. Dit bij elkaar opgeteld zorgde er voor dat Maastricht werd uitgeroepen tot beste winkelstad
van Nederland. In het centrum van Maastricht zijn naast alle grote bekende winkelketens ook allerlei leuke unieke winkeltjes te vinden.
Deze winkeltjes zorgen ervoor dat een dagje shoppen in Maastricht een bijzondere ervaring is die zeker voor herhaling vatbaar is.

Bereikbaarheid:
Goed per auto en openbaar vervoer, laden en lossen mogelijk tot 11:00 uur.

Indeling:
Het object is als volgt ingedeeld:
Ca. 128 m2 VVO winkelruimte op begane grond alsmede opslagruimte in het souterrain.

Opleveringsniveau:
Energie- en wateraansluiting, airco, verwarming en basis elektra, pantry en toilet. In gedeeltelijk afgewerkte staat na renovatie inclusief technische
voorzieningen, doch conform huurovereenkomst casco (m.u.v. installaties).

Parkeren:
Op loopafstand < 250 m1 zijn een tweetal parkeergarages gelegen (Q-Park Mosae Forum en Vrijthof).

Bestemming:
Detailhandel, branche nader overeen te komen.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Collegiaal:
In collegiale bemiddeling met BRCK Bedrijfsmakelaars, T: 043 205 79 89.

Bijzonderheden:
Separate verhuur van Nieuwstraat 5 en Nieuwstraat 7 is bespreekbaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan