Resultaten laden ...

Oudegracht 107

164 m2 winkelruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving

Midden in het kloppende hart van Utrecht, omgeven door de historische schoonheid van de binnenstad, biedt de Oudegracht 107 een commerciële ruimte op een ongeëvenaarde A1-locatie. Deze plek, gelegen in de drukste winkelstraat en voetgangersgebied van Utrecht, trekt niet alleen een continue stroom van lokale bewoners maar ook duizenden toeristen per week dankzij de nabijheid van populaire attracties zoals Hoog Catharijne, Het Neude, de Domtoren, de Jaarbeurs, het stadhuis, en de gezellige terrassen langs de grachten.

De directe omgeving van het pand herbergt grote winkelketens zoals Hema, Bijenkorf, Only, Flying Tiger, McDonald's, Hunkemöller, Zara, Mango, Parfumerie Douglas, Scotch & Soda, Esprit, Kruidvat, Etos, ICI Paris XL, Zeeman, Omoda, Jack & Jones en vele anderen, waardoor het een magnifieke bestemming is voor zowel winkelen als ontspanning. De locatie sluit perfect aan op het gouden wandelrondje, geliefd bij zowel toeristen als de lokale bevolking, en versterkt de commerciële aantrekkingskracht van de ruimte.

De bereikbaarheid van dit object is uitstekend, met meerdere parkeergarages op loopafstand en een geldautomaat binnen handbereik. Openbaar vervoer faciliteiten, waaronder de dichtstbijzijnde bushalte en station Utrecht Centraal, bevinden zich op een steenworp afstand, waardoor het centrum zowel met de auto als met het openbaar vervoer snel te bereiken is. Bovendien is bevoorrading van de winkel mogelijk elke ochtend tussen 06.00 uur en 11.30 uur, zeven dagen per week, en ook tussen 19:00 en 21:00 uur, wat de operationele flexibiliteit ten goede komt.

De commerciële ruimte biedt ook een ruim magazijn voor opslagbehoeften. Hoewel de buitenruimte achter het pand niet wordt verhuurd, is het wel toegestaan voor personeel om hier pauze te houden bij goed weer of om te roken, zodat de voorkant van de winkel vrij blijft van deze activiteiten.

Utrecht zelf, de vierde grootste stad van Nederland met bijna 400.000 inwoners, staat bekend om zijn bruisende atmosfeer, het drukste en grootste treinstation van Nederland, en als een prominente studentenstad. De Universiteit Utrecht, een van de grootste en beste universiteiten van Nederland en hoog aangeschreven in Europa, draagt bij aan het hoge opleidingsniveau van de inwoners en de dynamische groei van de stad.

Metrage (VVO)

Commerciële ruimte: circa. 121 m2 (inclusief sanitaire voorzieningen)

Kelder: circa. 43 m2

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan kent het object een Centrum-1 bestemming. De daarvoor aangewezen gronden zijn bestemd voor detailhandel en publieksgericht dienstverlening.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De commerciële ruimte zal in casco staat opgeleverd worden onder andere voorzien van;

- Airconditioning
- Pantry
- Toiletruimte
- Verlichting
- Stucwerkwanden
- Internet- en telefonieaansluitingen

Huurcondities

Huurprijs: Op aanvraag

Huurbetaling: per maand vooruit.

Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar.

Servicekosten: Niet van toepassing, de ruimte beschikt over eigen nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: In overleg, per 1 december 2024.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van zes maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model op basis van het daadwerkelijke gebruik.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan