Resultaten laden ...

Wagnerplein 34

313 m2 winkelruimte te huur in Tilburg

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Vlashof
Frontbreedte 2200 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Ja
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

Wagnerplein 34 te Tilburg

Het overdekte winkelcentrum Wagnerplein is van oudsher een goed lopend overdekt winkelcentrum. Omdat het winkelcentrum drie supermarkten heeft in hoog-, midden-, en laagsegment (Albert Heijn, Jumbo en Nettorama), Action en met zeer goede verswinkels, is het een geliefd winkelcentrum voor vele Tilburgers voor de dagelijkse boodschappen.

Op een zeer goede locatie tussen Hema en Nettorama hebben wij een winkelruimte te huur van 313 m² B.V.O. De winkel heeft van alle zijden zicht zowel naar binnen als naar buiten met 22 meter front in de passage en 30 meter zicht aan de buitenzijde.

Bij het winkelcentrum liggen zo’n 600 gratis parkeerplaatsen! Verder ligt naast het winkelcentrum het multifunctionele sportcentrum De Nieuwe Drieburcht. Als laatste is er op vrijdag de weekmarkt naast het Winkelcentrum op het grote plein. Deze markt wordt zeer goed bezocht en levert dan ook veel combinatiebezoek op voor het winkelcentrum.

In het winkelcentrum zijn o.a. nu de volgende winkels gevestigd: Albert Heijn, Jumbo, Nettorama, Action, Hema, Kruidvat, Etos, Bart Smit, Gall & Gall, Slagerij Vermeer, Nico Smit Vis, Bakkerij Floor van Lieshout, Kaatje Jans, Branderij Joost, Tran Vietnamese specialiteiten, Bruna, Bekker Boekhandel, Hans Anders, Pearl, Vd Bersselaar optiek, ’t Boeketje, Juwelier Leijnen, Van Haren Schoenen, Jola, Zeeman, Shoeby, Bonita, etc. etc.

Object
Het betreft een winkelruimte met een oppervlakte van ca. 313 m² B.V.O. begane grond. De winkel is voorzien van een pantry, toiletruimte, automatische toegangsdeur, airco, bergruimte.

Duur, verlenging en opzegging
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor een initiële huurtermijn van vijf jaar of tien jaar met verlengingsperioden van telkens vijf jaar.

Een eventuele beëindiging van de overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Aanvaarding
Het object is te aanvaarden in overleg.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs wordt jaarlijks per de huuringangsdatum, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, aangepast op basis van de wijzigingen van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) alle huishoudens (2015=100).

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om alle daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Dit nadeel wordt alsdan vastgesteld door een onafhankelijke accountant.

Servicekosten, promotie- en parkeerbijdrage
Het voorschot servicekosten is momenteel € 26,-/m² B.V.O.. De promotiebijdrage zijn ca. € 6,50/m² B.V.O. op jaarbasis.

Zekerheidstelling
Huurder dient vóór de huuringangsdatum en oplevering een waarborgsom ten gunste van verhuurder te stellen ter grootte van minimaal drie maanden bruto huurbetalingsverplichting.

Voorbehoud
Aanbiedingen voor huur worden te allen tijde gedaan onder voorbehoud van goedkeuring door de eigenaar/verhuurder.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan