Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Goes

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Goes. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Goes en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Goes bieden wij een goede oplossing.

Aanbod bedrijfsruimte in Goes

Houtkade ong., Goes
Kavel te koop, 9334m2

Verkoopprijs: € 100,- per m² v.o.n. exclusief BTW.

Smithweg 1.01, Goes
Kantoorruimte te huur, 130m2

Huurprijs: € 1.150,- per maand excl. BTW

Lange Vorststraat 94-96, Goes
Winkelruimte te huur en te koop, 635m2

Prijs: € 3.333,34 per maand excl. BTW (ACTIETARIEF)/ € 1.350.000,- k.k.

 Zoekfilters

Bedrijventerreinen in Goes

Bedrijventerrein de Poel Ii En Iii
Bedrijventerrein Havenindustrieterrein


Bedrijfsruimte aanbod in Goes

De snel groeiende gemeente Goes heeft ruim 40.000 inwoners en is gelegen aan de A58 snelweg.

De bedrijvigheid in Goes is zeer gevarieerd. Behalve groei in de industriële sector is er sprake van een groei in de sectoren handel en dienstverlening. De gemeente Goes was de afgelopen 10 jaar een van de koplopers in de groei van het aantal arbeidsplaatsen en inwonersaantallen.

Goes is de thuisbasis van veel kleine en middelgrote bedrijven en van enkele internationaal opererende bedrijven in diverse branches. De stad telt bovendien vele vestigingen op financieel-economisch en administratief gebied. Momenteel zijn de bedrijventerreinen De Poel en Stationspark vol in ontwikkeling. Ook daarbuiten vindt u op Bedrijfspand regelmatig bedrijfspanden te huur en te koop. Wilt u zelf bedrijfs onroerend goed verhuren of verkopen in Goes, meldt uw object dan zonder kosten aan en ontvang reacties per email en telefoon.