Resultaten laden ...

 Zoekfilters

Horeca te huur en te koop in Utrecht

  • Horeca te koop

  • € 2.200.000 k.k.

  • 650 m2
Aangeboden door AWhoreca

Bekijk ook de bedrijfspanden in de volgende gemeentenEr zijn weinig of geen resultaten gevonden in deze plaats, daarom is het zoekgebied vergroot tot 5 kilometer.


Horecapanden in Utrecht


Bekijk alle 1 horecapanden te huur en te koop in Utrecht. Bekijk de omschrijving, foto's en plattegronden en vind direct de horecapanden die u zoekt. Nieuwe horecapanden in Utrecht voor jou vind je bij Bedrijfspand.com.

Nieuwe horeca in Utrecht wordt mogelijk gemaakt door middel van een omgevingsvergunning om af te wijken van het bestemmingsplan. Voor een aantal deelgebieden in de stad is het aantal mogelijkheden echter aan een maximum gebonden. Voor andere profielen geldt in principe geen maximum, maar zal per aanvraag worden bekeken of er al voldoende horeca in de wijk aanwezig is. Daarnaast geeft het herziene ontwikkelingskader mogelijkheden voor nieuwe en uitbreiding van bestaande terrassen. Hiervoor zal een ondernemer zijn bestaande exploitatievergunning moeten wijzigen. De leukste gebieden in Utrecht vindt u in het centrum, de Ganzenmarkt & Minrebroederstraat, de Korte Jansstraat & Domstraat, de Lijnmarkt, de Oudegracht & Choorstraat, de Schoutenstraat & Korte Minrebroederstraat en Utrecht Oost. Op deze pagina vindt u het actuele aanbod horecapanden dat in Utrecht te koop of te huur staat.