Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Volendam

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Volendam. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Volendam en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Volendam bieden wij een goede oplossing.

Momenteel hebben we in Volendam niet zoveel aanbod. We hebben het zoekgebied automatisch vergroot tot 5 kilometer. Zo heb je een overzicht van te huur en te koop staande panden in de omgeving van Volendam. Bekijk ook het bedrijfsmatig aanbod in de gemeente Edam-Volendam voor meer aanbod in de regio.

Aanbod bedrijfsruimte in Volendam

Er zijn weinig of geen resultaten gevonden in deze plaats, daarom is het zoekgebied vergroot tot 5 kilometer.

Molenwerf 1, Edam
Praktijkruimte te koop
Verkoopprijs: €639.000,- K.K.
Vanaf 184m2

 Zoekfilters


Bedrijfsruimte aanbod in Volendam

De gemeente Edam-Volendam, gelegen aan het Markermeer, heeft ruim 28.000 inwoners. Zo\'n 21.000 mensen wonen in Volendam, terwijl Edam slechts 7.000 inwoners heeft. Naast winkelruimte en horecapanden in Volendam centrum vindt u ook bedrijfsruimte op de bedrijvenparken Slobbeland en Julianaweg.