Resultaten laden ...

Stadsplateau 2

108 - 464 m2 kantoorruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Servicekosten € 63 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs
Bouwjaar 2018
Aantal bouwlagen 18
Typische oppervlakte bouwlaag 1.844 m²

Algemeen
Aan het Jaarbeursplein in Utrecht, direct naast de ingang van het Centraal Station, heeft CBRE Dutch Office Fund het World Trade Center Utrecht gerealiseerd: een 70 meter hoge, 18 verdiepingen tellend landmark. Extreem goed bereikbaar, met vele voorzieningen binnen handbereik en de sfeervolle Utrechtse binnenstad op loopafstand; dat is het WTC Utrecht. Een representatief, hoogstaand, duurzaam en flexibel kantoorconcept ontwikkeld op basis van de hedendaagse behoeften en wensen van veeleisende gebruikers. Met alle voorzieningen die in een WTC verwacht mogen wor- den zoals een bar, restaurant, vergadercentrum en een on-site service team die uw organisatie ondersteunt bij alle huisvestings- en ICT-vraagstukken.

Het Dutch Office Fund van CBRE Global Investors biedt kwalitatief hoogwaardige huisvesting in het nieuwe WTC Utrecht. Het gebouw is modern en transparant met een hoge kwaliteit. Het onderscheidt zich door zijn toegankelijke uitstraling en uitnodigende plint waarin ont- vangst, vergader- en cateringfuncties worden opgenomen. Het gebouw biedt moderne en efficiënte kantoren, met een hoge mate van doelmatigheid, maatschappelijke verbondenheid en een flexibele samenwerking.

De uitgangspunten voor het nieuwe gebouw zijn: maximaal comfort voor de klant, duurzame huisvesting en het faciliteren van een eigentijdse werkwijze, gebaseerd op ‘Het Nieuwe Werken’. Dit bewezen concept deelt WTC Utrecht onder andere met WTC Amsterdam en WTC Schiphol Airport, eveneens beleggingen van het CBRE Dutch Office Fund.

Locatie
Midden in Utrecht wordt op dit moment in razend tempo één van de meest ambitieuze stedelijke vernieuwings- projecten gerealiseerd: CU2030, het masterplan voor de vernieuwing van het stationsgebied van Utrecht CS, Hoog Catharijne en het gebied rond de Jaarbeurs. Een toplocatie waar professionele organisaties die op alle vlakken kwaliteit nastreven zich dankzij ‘toekomstbestendig bouwen’ en een grote mate van flexibiliteit, thuis voelen. Nu en in de toekomst.

Bereikbaarheid
WTC Utrecht mag gerust ‘het meest bereikbare kantoor van Nederland’ worden genoemd. Gesitueerd op de meest centrale locatie van Nederland, direct naast Utrecht Centraal, naast de ov-terminal en goed bereik- baar met de auto en de fiets.

Optimaal bereikbaar met het OV:
- Direct naast het belangrijkste spoorwegknooppunt van Nederland.
- Amsterdam en Schiphol per trein 6x per uur binnen 30 minuten bereikbaar.
- Directe entree vanuit de OV terminal op 2e verdieping
- Op 1 minuut lopen van de busterminal

Uitstekend bereikbaar met de auto:
- Direct naast de uitvalswegen: snelwegen A2 en A12
- A27 vanaf de locatie binnen 10-15 minuten bereikbaar.
- Direct naast het gebouw is een ondergrondse parkeergarage voor 715 auto’s. Deze wordt door de Gemeente Utrecht gerealiseerd en zal de tweede helft van 2017 open gaan.

Beschikbaarheid
Ca. 572 m² kantoorruimte is beschikbaar.

14de verdieping: ca. 572 m², verdeeld als volgt:

Unit A1401 - 464 m²
Unit A1403 - 108 m²

Deelverhuur is niet mogelijk.

Huurprijs
Vanaf € 280 per m² per jaar, excl. BTW.

Servicekosten
Vanaf € 62,80 per m² per jaar, excl. BTW

Parkeren
Op aanvraag.

Oplevering
Hoogwaardig opleverniveau.

  • Airco
  • Mechanische ventilatie
  • Topkoeling
  • Lift
  • Te openen ramen
  • Inbouwarmaturen