Resultaten laden ...

Heeswijkplein 18

152 m2 horeca te huur in Den Haag

Kenmerken

Huurprijs € 89,00 p.m2.p.j
Functie Horeca
Wijk / Buurt Moerwijk-Oost

Algemene omschrijving

Zoekt u een horecaruimte met grote etalage, oven én een ruime opslag in wijkwinkelcentrum Heeswijkplein? Wij zijn op zoek naar een toevoeging naast het huidige aanbod.

De begane grond is momenteel verdeeld in drie delen. (entree, zitgedeelte en keuken) De kelder/opslag is bereikbaar via een afgesloten trap. Toilet is aanwezig. .Bovendien heeft u een achteruitgang die uitkomt op een laad- en loszone. De voorgevel is voorzien van lichtbakken waarop u uw eigen reclame kunt aanbrengen.

Omgeving/wijkinformatie
Moerwijk is een multiculturele woonwijk in het Haagse stadsdeel Escamp en ligt ten zuidoosten van het centrum. Deze groene wijk heeft veel waterpartijen en brede singels. Moerwijk is volop in ontwikkeling – er wordt gebouwd aan een prettige, groene en veelzijdige wijk. Er wonen circa 21.000 mensen. Escamp is qua oppervlakte en aantal inwoners het grootste stadsdeel van Den Haag.

Het Heeswijkplein is met circa 30 winkels en bedrijven hét winkelcentrum van Moerwijk-Oost.

Bereikbaarheid
Aan de rand van het winkelcentrum is een halte van tram 16. Verderop staat station Moerwijk dat u verbindt met Den Haag Centraal en traject Rotterdam, Breda/Roosendaal. Per auto is het Heeswijkplein ook goed bereikbaar: de naastgelegen Erasmusweg, Moerweg en Middachtenweg zijn belangrijke verkeersaders van Den Haag. Via deze wegen bent u onder meer binnen een paar autominuten in Rijswijk en bij de oprit van de A4. Parkeren in en rond het wijkwinkelcentrum is gratis.