Resultaten laden ...

Osdorpplein 470

244 - 497 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Servicekosten € 25 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Osdorp-Oost
Bouwjaar 1996
Aantal bouwlagen 3

Object
Osdorpplein is gelegen in Amsterdam Nieuw-West. Het plein is in 1962 vernoemd naar de tuinstad Osdorp. Het hoogwaardige kantoorgebouw ligt in het winkelcentrum Osdorpplein, boven de Albert Heijn XL. Voor heerlijke koffie met een goed belegd broodje ben je hier aan het juiste adres. Met de Westmarket food court om de hoek kan je aanschuiven bij de vele eettentjes.

Gerenoveerd kantoorpand
Het gebouw is onlangs gerenoveerd en heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau. Het kantoorpand beschikt over 3 etages (waarvan 2 beschikbare etages) met een mooi uitzicht over het bruisende Osdorpplein.

Ligging
Osdorpplein 470 bevindt zich aan de oevers van de Sloterplas, middenin winkelcentrum Osdorpplein. Met maar liefst 150 winkels en diverse horecafaciliteiten ben je hier van alle gemakken voorzien. Voor je dagelijkse boodschappen kan je terecht bij de Albert Heijn XL. Op 500 meter afstand bevindt zich de kleurrijke Westmarket. Deze overdekte markthal is voorzien van diverse eettentjes en kleine boetiekjes van lokale ondernemers. Op dinsdag vind je hier één van de beste weekmarkten van Nederland!

Bereikbaarheid
Auto
Het Osdorpplein 470 is met de auto zeer goed bereikbaar vanaf de Ringweg A10 en de A9 (ca. 7 minuten), via de afslag S106.

Openbaar vervoer
Op loopafstand van het kantoorgebouw bevinden zich diverse tram- en buslijnen met een directe verbinding naar het Amsterdam Centraal Station. Station Amsterdam Lelylaan bevindt zich op ca. 10 minuten fietsafstand.

Beschikbaar
Totaal ca. 741 m² VVO kantoorruimte, als volgt verdeeld:
ca. 497 m² gelegen op de 1e verdieping
ca. 244 m² gelegen op de 2e verdieping

Servicekosten
€ 25,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. Elke verdieping heeft een eigen elektrameter.

Huurprijs
€ 185,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeren
Parkeren kan in parkeergarage Osdorpplein of parkeergarage Tussen Meer. Parkeergarage Tussen Meer bevindt zich boven de Albert Heijn XL met 480 parkeerplaatsen. Parkeergarage Osdorpplein bevindt zich aan het Osdorpplein 249, is 24/7 bereikbaar en het eerste uur gratis. Parkeerabonnementen zijn op aanvraag beschikbaar.

Aanvaarding
Per direct.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd in gerenoveerde staat met hoogwaardige afwerking voorzien van o.a. :
– Eigen entree;
– (Miva) toilet;
– Vloerbedekking;
– Klimaatsysteeem voorzien van koeling;
– Lift;
– Pantry.

Huurovereenkomst
Standaard R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015 van verhuurder

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurperiode
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel.